WIE IS MW HAAR


MW HAAR bestaat sinds september 2013.
Ik, Marjan van der Werf, ben de eigenaar. Na meer dan 20 jaar voor anderen te hebben gewerkt, vond ik het tijd om zelf ondernemer te worden. De touwtjes in eigen handen te hebben, zelf de sfeer en kwaliteit te bepalen.

MANIER VAN WERKEN
Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor de klant.
Niet alleen om het kapsel te creëren, maar ook om te begrijpen wat de wens is. Samen met deze wens, mijn creativiteit en vakkennis komen we dan tot het beste resultaat.

Ik haal mijn inspiratie uit vormgeving van nu èn vroeger. Mode is een heel belangrijk onderdeel, maar ook disciplines zoals kunst, fotografie, architectuur, theater, muziek en dans doen daaraan mee. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe vakkennis is het blijven volgen van trainingen en cursussen een must.

WIE IS JOYCE


Jaren geleden ben ik als kapster aan de slag gegaan om mensen er goed uit te laten zien. Later merkte ik dat het belangrijk is dat je je ook van binnen goed voelt en ben ik omgeschoold tot maatschappelijk werker. Ik heb geleerd dat innerlijk en uiterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om dat nog beter over te brengen heb ik een opleiding tot kleur- en stijlcoach gedaan.

Nu weer terug in het kappersvak vind ik het belangrijk om op mensen af te stemmen en ze te leren kennen, aandachtig naar hun wensen te luisteren én wat ze juist niet willen en dan een kapsel te creëren dat bij hun past. Een kapsel dat laat zien wie zij zijn en hoe zij in het leven staan.